El Memorial Lluís Companys a Sabadell presenta els actes d’enguany

El dimarts 1 d’octubre tindrà lloc el primer dels actes organitzats pel Memorial Lluís Companys a Sabadell aquest 2013. A les 6 de la tarda es presentarà al Ple de l’Ajuntament de Sabadell una moció, que compta amb el suport de tots els partits amb representació al Ple (excepte el PP), en la qual es demana la nul·litat dels judicis i les condemnes a mort durant el franquisme.

El programa d’actes inclou també una xerrada-col·loqui sobre la figura del president Companys, que es farà el dimecres, 9 d’octubre, a 2/4 de 8 del vespre, al Centre Cívic de Can Rull (c. de Sant Isidor, 51), amb la participació de Josep Cruanyes (advocat i historiador), Martí Marín (historiador i Eduard Masjuan (historiador). Moderarà Teresa Mira (Fundació Bosch i Cardellach).

L’acte central d’homenatge a Lluís Companys es farà el diumenge, 13 d’octubre, a les 12 del migdia a la masia de Can Rull (Parc Catalunya). Comptarem amb la participació de l’escriptor sabadellenc Roc Casagran, dels Bastoners de Sabadell i de la coral Poble que Canta.

El Memorial Lluís Companys a Sabadell és una plataforma constituïda l’any 2011 i formada per diverses entitats, associacions i partits polítics de la ciutat. El seu objectiu és organitzar cada any actes per recordar i reivindicar la figura del president Companys i, a través seu, totes les persones que van ser víctimes del feixisme i van donar les seves vides en defensa de les nostres llibertats.

Podeu trobar tota la informació sobre el Memorial Lluís Companys a Sabadell en aquest enllaç.

2013_Companys_mitja