L’1 d’octubre es farà la roda de premsa per presentar el Pacte local pel dret a decidir a Sabadell

Aquest dimarts, 1 d’octubre, a les 12 del migdia, Sabadell per la Independència farà una roda de premsa per presentar de manera oficial el Pacte local pel dret a decidir a Sabadell, al seu local (c. Illa,, 1-3, Sabadell)

El Pacte local pel dret a decidir es basa en la moció impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana a Sabadell (SBDxI) i aprovada pel Ple municipal a finals de 2012, per la qua l’Ajuntament es comprometé a donar suport a l’exercici d’aquest principi democràtic. Podeu trobar la moció clicant aquest enllaç.

El Pacte vol involucrar el màxim nombre d’entitats i associacions de la ciutat en la defensa del dret a decidir i compta d’entrada amb la participació de tots els grups municipals que van aprovar la moció (PSC, CiU, EpS, ICV i EUiA), així com la resta de partits polítics de la ciutat (ERC, CUP i Reagrupament).

mocio_dret_decidir