3 d’octubre, presentació del llibre “I si parlem amb el veí del segon? La independència explicada als indecisos” a Sabadell

El dijous, 3 d’octubre, presentem a Sabadell el llibre I si parlem amb el veí del segon? La independència explicada als indecisos. L’acte es farà a 2/4 de 8 del vespre al local de Sabadell per la Independència (c. Illa, 1-3, Sabadell) i comptarem amb la presència dels seus autors: David Vila i Ros (text) i Toni Il·lustració (il·lustracions).

La presentació es fa en col·laboració amb Òmnium Cultural de Sabadell, la CAL i la Plataforma per la Llengua-Vallès Occidental.

En el procés cap a la independència s’ha fet molta feina però encara en queda molta per fer. Aquest llibre il·lustrat, breu i concís, s’adreça a independentistes que vulguin disposar d’un argumentari bàsic a favor de l’estat propi, però és, sobretot, un llibre per regalar a aquelles persones que encara no s’han posicionat i que són les que han d’acabar creant la majoria social que ens dugui a la República catalana.

David Vila i Ros (Sabadell, 1977). Dinamitzador lingüístic, escriptor i economista. És vicepresident d’Òmnium Cultural de Sabadell i de Tallers per la Llengua. Autor de diversos llibres com el recull de contes Ni ase ni bèstia (La Busca, 2010) i l’assaig Català a la carta (Setzevents, 2012). Ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació i actualment escriu al setmanari “La Directa”, la revista “Lletres” i el seu blog “Malgrat la boira”.

Toni Il·lustració (Barcelona, 1976). Creatiu gràfic i ninotaire. Membre de diverses associacions de cultura popular i tradicional i d’organitzacions independentistes a Badalona i Sabadell. Ha fet dibuixos per a diverses publicacions, com la revista “Gegants”. Col·labora regularment a Vilaweb Sabadell.