Èxit de públic a l’acte organitzat per ANJI a Sabadell

ANC - Sabadell per la Independència

L’acte que va organitzar l’ANJI sobre la independència el divendres 21 de febrer, va ser un èxit d’assistència, i fins i tot hi va haver joves que es van haver de quedar drets a l’auditori del Casal Pere Quart de Sabadell. Divendres es va demostrar que als joves sí que els interessa la política, fugint del tòpic que diu el contrari.

L’acte va començar amb una sorpresa quan el coordinador d’ANJI Sabadell va anunciar que el representant del PP havia refusat assistir a l’acte amb un whatsapp, només dues hores abans de començar i sense donar-ne cap motiu a l’organització, quan feia més de tres mesos que havia confirmat la seva assistència.

Els sis representants van donar una lliçó de democràcia i van demostrar que es pot parlar sobre la independència amb civisme, respectant les opinions de tothom i sense témer res. Es va gaudir d’un debat molt interessant on cadascun dels joves polítics van poder expressar la seva opinió sobre el tema. Un cop acabat el…

View original post 103 more words

2 comments on “Èxit de públic a l’acte organitzat per ANJI a Sabadell

  1. El dia 27 febrer de 2014 20.32, “Assemblea Nacional Catalana – VALLS OCCIDENTAL” ha escrit:

    > NNS posted: ” “

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.