A Terrassa el 22 i 23 de març hi haurà una nova recollida nacional de Signa un vot per la Independència

Terrassa per la Independència (TxI)

Image

 

Si no ho heu fet encara (en tindreu un resguard i un bolígraf), us convidem a omplir i dipositar la vostra instància de la campanya de l’ANC Signa un vot per la Independència aquest cap de setmana. Amb aquest gest sol·licitareu als nostres representants electes que portin a terme la consulta i, en cas que no sigui possible o no se’n reconeguessin els resultats, que declarin la independència. La suma de milions de les nostres peticions individuals donarà al Govern i als partits que donen suport a la independència el recolzament necessari per prendre la decisió més complicada per a ells si arriba un punt que no hi ha altra sortida.Qualsevol persona que hagi de votar Sí-Sí no es pot quedar sense signar la seva petició. Aquesta recollida intensiva tindrà lloc a tot Catalunya aquest dissabte i diumenge. A Terrassa, us convidem a acostar-vos a una de les taules de la…

View original post 133 more words