L’Assemblea Nacional Catalana al Vallès Occidental creix i referma el seu arrelament

El creixement que ha experimentat l’Assemblea Nacional Catalana a nivell nacional ha tingut també la seva repercussió a la comarca del Vallès Occidental. Les últimes desqualificacions i amenaces que s’han escoltat en boca de mitjans de comunicació i polítics han fet donar un pas endavant a molts catalans.

L’ANC s’ha anat guanyant el prestigi pels grans actes que ha organitzat. L’11 de Setembre del 2012 a Barcelona, el concert per la llibertat i la Via Catalana són alguns dels més fàcils de recordar. Però L’Assemblea també està al darrere de moltíssims actes a cadascuna de les nostres localitats. Hem fet presentacions de llibres, debats i taules rodones, hem recollit suports per la campanya Signa un vot, hem projectat documentals i organitzat botifarrades i calçotades. Hem promogut mocions als ajuntaments, hissades d’estelades o afavorit pactes pel dret a decidir. Hem difós arguments a favor de la independència als barris més arraconats i hem fet visible la nostra ferma voluntat a les plaçes de la vila i als nostres carrers majors.

Tot això ha creat les condicions perquè davant de les amenaces molts vallencs i vallenques han respost sumant-se a l’Assemblea. En concret aquests són els percentatges de creixement que hem experimentat des del segon aniversari de l’ANC, el 10 de març, al Vallès Occidental:

 • Mitjana nacional 36%
 • Badia del Vallès 25%
 • Barberà del Vallès 40%
 • Bellaterra 10%
 • Castellar del Vallès 30%
 • Castellbisbal 30%
 • Cerdanyola del Vallès 46%
 • Matadepera 43%
 • Montcada i Reixac 8%
 • Ripollet 34%
 • Rubí 50%
 • Sabadell 25%
 • Sant Cugat 35%
 • Sant Llorenç Savall 26%
 • Sant Quirze del Vallès 34%
 • Santa Perpètua de Mogoda 30%
 • Sentmenat 30%
 • Terrassa 58%
 • Ullastrell 10%
 • Vacarisses 15%
 • Viladecavalls 8%

logo_valles_occidental