Dissabte 28 de juny: a Sabadell farem l’encesa de 3.000 espelmes

28-06-2014-plac3a7a-treballEl dissabte 28 de juny, Sabadell per la Independència – ANC,  amb l’horitzó del 9N i la mirada ja enfocada també cap al proper 11 de setembre, organitzem l’encesa de 3.000 espelmes en forma d’una immensa “V” i amb el lema Volem votar #SíSí.  L’acte, que es farà a la plaça del Treball (vegeu mapa), començarà a partir de les 5 de la tarda, i hi haurà actuacions i activitats per a grans i petits. En concret:

·   Contacontes, amb Marina Antúnez.

·   Taller infantil, amb Alfons Llobet, de l’Obrador.

·   Espectacle D’on vénen les rondalles?, amb Anna Fité.

·   Capgrossos, gegants i grallers de Gràcia.

·   Castellers.

·   Havaneres en directe, amb Dolça Petxina.

A l’encesa, que es farà a les 8 del vespre, hi podrà participar tothom qui hi hagi col·laborat comprant, a la mateixa plaça, un “val-espelma” per valor d’1 euro. Durant l’inici de l’encesa, hi haurà música en directe amb el cantautor Esteve Sabater.

Per acabar, a 2/4 de 10 del vespre, s’apagarà l’enllumenat de la plaça per tal de poder gaudir de l’encesa ja completada  i poder accedir a fer-se fotografies de record.