Aquest cap de setmana Girona celebra les jornades “Catalunya Llibertat i Dignitat”

El cap de setmana dels dies 11, 12 i 13 de juliol se celebraran a Girona les Jornades Catalunya Llibertat i Dignitat organitzades conjuntament per El Punt Avui, l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis.

Les jornades, que són una continuació dels tres festivals anteriors, celebrats els anys 1992, 2012 i 2013, refermen el nostre compromís amb el dret a decidir del poble català i contra l’exclusió social, i enguany canvien de format: més dies, més espais i més actes, que inclouran música, literatura, cinema, teatre, esport, gastronomia, cultura popular i política. Tot i que aquesta vegada s’incorporen nous escenaris, la major part de la programació tornarà a girar al voltant del parc de la Devesa.

Més informació.

Unknown

One comment on “Aquest cap de setmana Girona celebra les jornades “Catalunya Llibertat i Dignitat”

  1. Retroenllaç: Trobada de les Taules pel Dret a Decidir a Girona dins de les jornades “Catalunya vol viure en Llibertat i amb Dignitat” | Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Els comentaris estan tancats.