El món se suma a la Via Catalana 2014 amb 23 V internacionals aquest cap de setmana

Les Assemblees Exteriors de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) continuen amb la campanya d’internacionalització de la Via Catalana 2014, la gran V organitzada per ARA ÉS L’HORA el proper Onze de Setembre a Barcelona, i té previst dur a terme 23 rèpliques de la V arreu del món aquest cap de setmana. Amb la campanya #VoteCatalonia, Estem Preparats per a la independència, les assemblees exteriors preveuen, de moment, organitzar 75 rèpliques de la V arreu del món durant l’estiu.

Així, demà dissabte 23 d’agost hi haurà V a Buenos Aires, Argentina, (facebook); Boston, Estats Units, (facebook); Canberra, Austràlia, (link) ; Dublin, Irlanda, (link) (facebook); Montréal, Québec (link) (facebook) ; Poznan, Polònia, (facebook) ; Praha, República Txeca, (facebook) ; Puebla, Mèxic, (facebook); Queenstown, Nova Zelanda, (facebook) ; i Santo Domingo, República Dominicana.

El diumenge 24 serà el torn de Berlin, Alemanya, (facebook) ; Atlanta, Estats Units; Auckland, Nova Zelanda, (facebook); Boulder, Estats Units, (facebook); Chicago, Estats Units; Dallas, Estats Units; Lausanne, Suïssa, (facebook); Santiago de Chile, Xile, (link) (facebook); São Paulo, Brasil, (facebook) ; Seoul/서울, Corea del Sud; Singapore, Singapur, (facebook); Toronto, Canadà; i Xinantecatl, Mèxic, (facebook) .

L’etiqueta de seguiment de les V Internacionals a les xarxes socials serà #votecatalonia

IMG_3084.JPG