Acte de Súmate a Sant Cugat el 10 de Setembre

Sant Cugat per la Independència (SCxI)

Us animem a assistir a l’acte que l’associació Sumate organitzarà el proper 10 de Setembre a la Plaça Octavià.

Per obrir l’acte, es comptarà amb la presència de Sònia Guimerà (membre de la Junta d’Amics de Pedra i Sang i col·laboradora en les Nits Literàries d’Òmnium) amb la lectura d’escrits en castellà i català, i l’actuació de Peret Reyes, amb la seva particular interpretació de la rumba catalana.

La xerrada a l’aire lliure amb el títol “Construir la Catalunya del futuro” comptarà amb la presència d’Eduardo Reyes (president de Sumate), d’Arcadi Oliveres (impulsor de Procés Constituent), Raül Romeva (Ex Eurodiputat) i Fernando Corominas (economista i membre de Sumate).

Sumate_10setembre

Més informació sobre l’associació Sumate:    Pàgina web de Sumate

View original post