6 de setembre 4t Sopar Popular per la Llibertat a Cerdanyola

Ens acompanyarà en Salvador Cardús, veurem un spot inèdit de Òmnium i l’Assemblea, menjarem força i ens ho passarem molt bé!

Cartell Sopar

Aquest proper dia 6 de Setembre a les 20’30 al Pavelló Municipal de Can Xarau tindrà lloc el 4rt Sopar Popular per la Llibertat organitzat per Cerdanyola per la Independència – ANC Cerdanyola.

Ens acompanyarà en Salvador Cardús, passarem un vídeo inèdit de l’Assemblea i Òmnium que us posarà els pèls de punta i com sempre menjarem molt bé. A més a més, la recaptació anirà destinada a la campanya “Ara és l’hora” per al Sí-Sí el 9 de Novembre.

Els tickets es venen de forma anticipada els dies 26, 27 i 28 d’Agost de 20h a 21h a l’AV de Sant Ramón (C/Santa Maria 17) i els dies 1, 2, 3 i 4 de Setembre de 18’30h a 20’30h a la plaça Abat Oliba. Les places són limitades, corre i no et quedis sense!