Gran èxit del “Sopar i Festa per la Llibertat de Sant Cugat”

Sant Cugat per la Independència (SCxI)

DSCF2848IMG-20140907-WA0005

Animar la participació a la V de la Diada i recaptar fons per a la campanya “Ara és l’Hora”, els objectius principals de la celebració.

Més de 400 persones vam gaudir del “Sopar i Festa per la Llibertat” que dissabte 6 de setembre vam organitzar a la plaça Octavià la delegació santcugatenca de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat i l’empresa Moritz.

Durant tot dissabte la plaça Octavià va registrar una intensa activitat. La trentena de voluntaris de Sant Cugat per la Independència i Òmnium van muntar parades, tanques, taules, cadires… A les set de la tarda tot estava a punt davant d’un gran escenari i d’una pantalla on es van anar projectant les fotografies presentades al concurs, un audiovisual de la Via Catalana de 2013 i el vídeo d’”Ara és l’Hora”, on es demana la participació a la V del…

View original post 251 more words

One comment on “Gran èxit del “Sopar i Festa per la Llibertat de Sant Cugat”

Els comentaris estan tancats.