Gran mosaic a Sabadell l’11 de setembre al matí

 

d14_2_final

La coordinadora de Sabadell per l’11 de Setembre d’entitats i partits polítics hem preparat els actes matinals per exigir el 9N.

A les 10: Trobada a les places Marcet, del Mercat i de l’Imperial. Cercavila fins a la plaça de Sant Roc amb les Bruixes del Nord, les Forques de Can Deu i els Geganters de Gràcia.

A partir de 2/4 d’ 11: Elaboració d’un immens mosaic per reclamar el 9N. Per poder organitzar aquest mosaic necessitem que us apunteu aquí.

A 3/4 de 12: Lliurament a l’alcalde i als representants dels grups municipals del Compromís de les entitats amb la consulta del 9N  que es lliurarà també, més endavant, al Parlament de Catalunya.

A les 12: Sortim tots cap a Barcelona.

4 comments on “Gran mosaic a Sabadell l’11 de setembre al matí

 1. Al carrer Escola Industrial (peatonal), a l’edifici de Tràfic, al costat del museu de paleontologia, hi ha una botiga molt petita dins les galeries que es diu “La botiga catalana”. Hi trobareu de tot, i quan dic de tot es de tot: bambes, senyeres, pulseres diverses, rellotges, samarretes………………. tot de Catalunya.

  M'agrada

 2. Neccesito una camiseta vermella; la puc comprar al c/Illa, 1, SBD (?) quin preu té?
  Gracies (607733820)

  M'agrada

  • Hola Ana

   Al carrer Illa 1-3 de Sabadell n’han venut. No sabem del cert si encara en tenen ni quines talles. De 6 a 8 de la tarda tenen obert. El preu és de 15€. Sort i gràcies pel teu interès.

   M'agrada

  • Al carrer Escola Industrial (peatonal), a l’edifici de Tràfic, al costat del museu de paleontologia, hi ha una botiga molt petita dins les galeries que es diu “La botiga catalana”. Hi trobareu de tot, i quan dic de tot es de tot: bambes, senyeres, pulseres diverses, rellotges, samarretes ( 10 €)………………. tot de Catalunya.

   M'agrada

Els comentaris estan tancats.