La Via Catalana 2014 es converteix en la mobilització més multitudinària de la història d’Europa

La concentració més massiva de la història d’Europa. Aquest és el resultat de la Via Catalana 2014, que ha omplert la Gran Via de les Corts Catalanes i l’Avinguda Diagonal, més d’11 quilòmetres que han format un immens mosaic humà amb la senyera. La mobilització ha esdevingut una nova demostració de força pacífica per votar i guanyar a la consulta del proper 9 de novembre.

La mobilització, organitzada per ARA ÉS L’HORA, la campanya unitària impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, és el punt d’inflexió per encarar la consulta del 9 de novembre i aconseguir que el Sí a la independència obtingui un resultat majoritari.

La multitudinària concentració ha arrencat a les 17:14 hores amb el vot simbòlic d’una jove que farà 16 anys el proper 9N, l’edat mínima per a poder votar a la consulta. Després ha estat el torn dels parlaments, una gran onada arreu del recorregut; i una ”votació simbòlica” en què s’ha demanat als assistents que aixequessin els dits amb la senyal de la V i de Victòria.
_MG_0134_opt

One comment on “La Via Catalana 2014 es converteix en la mobilització més multitudinària de la història d’Europa

  1. Retroenllaç: La Via Catalana 2014 es converteix en la mobilització més multitudinària de la història d’Europa | Assemblea Nacional Catalana Sant Cugat

Els comentaris estan tancats.