ARA ÉS L’HORA cerca 100.000 voluntaris per escoltar tothom

L’èxit de la Via Catalana 2014 d’aquest 11 de setembre dóna pas a un nou repte: arribar a totes les llars del país amb un porta a porta per a conèixer el país nou que imaginen els catalans

Tan sols un dia després de la Via Catalana 2014, la mobilització més multitudinària de la història d’Europa, la campanya ARA ÉS L’HORA compta amb un nou repte per a guanyar la consulta: aconseguir els 100.000 voluntaris imprescindibles per a garantir l’èxit del 9-N.

ARA ÉS L’HORA s’ha marcat l’objectiu d’arribar a cada persona, a cada casa, a cada racó del país. La intenció és parlar amb tothom. Escoltar tothom en el porta a porta més festiu i participatiu que s’ha fet mai.

Els voluntaris que s’uneixin a la iniciativa es comprometen a visitar les llars que se’ls assignaran i formular en cada visita un breu qüestionari sobre el país nou. Per a fer-se voluntari cal inscriure’s al web d’ARA ÉS L’HORA.

El temps d’implicació dels voluntaris serà mínim. Amb només un parell d’hores des d’ara i fins el 9-N podran garantir l’èxit del Sí a les urnes. Amb sols una tarda es pot canviar la història.

La campanya també organitzarà jornades massives de porta a porta arreu del territori en accions d’implicació col·lectiva que s’acompanyaran d’activitats lúdiques i festives.

 

Captura de pantalla 2014-09-27 a les 11.32.37

Mapa amb les xifres dels voluntaris per municipi. Cliqueu per consultar-lo

Captura de pantalla 2014-09-20 a les 11.52.58