ARA ÉS L’HORA exposa en un vídeo els detalls de la Gigaenquesta

La campanya ARA ÉS L’HORA ha elaborat un vídeo on exposa tots els detalls de la Gigaenquesta que permetrà conèixer el país nou que somien els catalans i les catalanes. En el vídeo es remarca l’esperit festiu i participatiu de la campanya i la funció dels voluntaris: realitzar una breu enquesta de 6 preguntes a totes les llars del país.

ARA ÉS L’HORA cerca el compromís de fins a 100.000 voluntaris que dediquin un parell d’hores abans del 9N per a col·laborar en la campanya política més important i il·lusionant de la història del país. A dia d’avui més de 30.000 persones ja s’han inscrit com a voluntaris a través del web http://www.araeslhora.cat o al telèfon 9028 11 9 14.

La iniciativa no pretén convèncer a ningú ni pregunta el sentit del vot pel 9N. La Gigaenquesta, que s’acompanyarà d’actes festius i populars, recollirà l’opinió dels ciutadans en relació a qüestions com l’educació, la sanitat, la llengua o la regeneració democràtica.

Martorell testa la Gigaenquesta
Aquest dimecres 1 d’octubre, la campanya ARA ÉS L’HORA portarà a Martorell la prova pilot de la Gigaenquesta. La convocatòria cita els més de 300 voluntaris previstos per a l’acció a les 18.30 hores a la Plaça Pompeu Fabra de la localitat del Baix Llobregat.