Posició de l’ANC i Òmnium davant la cimera de partits favorables a la Consulta de demà divendres 3 d’octubre

Davant la cimera dels partits polítics que donen suport a la consulta del 9 de novembre convocada pel president de la Generalitat de Catalunya per demà divendres 3 d’octubre després de la suspensió cautelar de la Llei de Consultes i del decret de convocatòria del 9N per part del Tribunal Constitucional, l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural manifesten:

El seu total convenciment que el resultat final d’aquesta cimera només pot ser el de conservar la unitat política existent fins el moment i continuar mantenint la consulta del 9 de novembre com a element de consens per a decidir el futur del país a través de les urnes.

Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, 2 d’octubre del 2014

Captura de pantalla 2014-10-02 a les 22.59.56