Diumenge 12 ARA ÉS L’HORA pintarà de groc Poblenou del Delta

ARA ÉS L’HORA pintarà de groc la localitat de Poblenou del Delta (Montsià) aquest diumenge com a part de les accions de la iniciativa ‘País groc’ que pretén tenyir tots els racons del país del color de la campanya unitària pel Sí a la independència en la consulta del 9N.

L’acció, que s’iniciarà el dissabte amb la jornada inicial de la pintada a Poblenou del Delta i l’acte ‘El Pont d’Amposta es vesteix de groc’, permetrà tenyir un poble de cases blanques del color que la campanya ARA ÉS L’HORA vol associar a la democràcia, la consulta i la llibertat. La iniciativa és oberta a la participació de tothom i també pretén visualitzar la capacitat del treball col·lectiu com a element per a assolir les fites marcades.

Diumenge 12 d’octubre, a partir de les 9h, començarà la jornada central de la pintada amb una concentració a la Plaça de l’Ajuntament i l’acompanyament musical pels carrers durant la matinal. A les 13.30h se celebrarà l’acte principal de l’acció amb parlaments i un dinar conjunt. A les 16h es reiniciarà el procés de pintar de groc el poble amb l’objectiu de completar la iniciativa al voltant de les 19.30h.

En l’acte central de la jornada dominical, fixat per les 13.30h, hi participaran, entre d’altres, les presidentes d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional, Muriel Casals i Carme Forcadell, el músic Lluís Llach, els actors Manel Barceló, Sergi Mateu i Miquel Gelabert o els escriptors Xavier Bru de Sala, Julià de Jòdar i Roser Amills.

Ara és l'hora