Terrassa es mobilitza aquest dissabte per escoltar tothom a través de la Gigaenquesta

La campanya ARA ÉS L’HORA tornarà a mobilitzar milers de voluntaris aquest dissabte 11 d’octubre en localitats com Terrassa, Santa Coloma de Gramenet, Castelldefels o Mataró per a descobrir el país nou que imaginen els catalans i les catalanes a través de les 6 preguntes de la Gigaenquesta.

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell i la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, seran dissabte en la presentació de la Gigaenquesta a Terrassa a partir de les 10h a la Plaça Ricard Camí. A més de Forcadell i Casals, participaran a la Gigaenquesta representants dels partits polítics que col·laboren en la campanya i diverses personalitats.

Vídeo de la gigaenquesta

ARA ÉS L’HORA ha presentat el vídeo “Comencem a escoltar el país”, sobre l’arrencada de la Gigaenquesta el passat dissabte 4 d’octubre a Badalona, Girona i quasi una seixantena de ciutats del país. Al vídeo es reafirma la voluntat festiva, lúdica i reivindicativa d’una acció que s’implementa a través dels milers de voluntaris que ja s’han unit per a fer història en la campanya política més important que s’ha fet mai a Catalunya.

Entre els voluntaris es barregen persones anònimes amb personatges coneguts. En les primers rèpliques de l’acció, rostres com Karmele Marchante, Lluís Marco, Pep Cruz, Ada Parellada, Muriel Casals o Txe Arana han descobert el país nou que imaginen els catalans.

Actualment, ARA ÉS L’HORA ja disposa de més de 43.000 voluntaris que es desplegaran al llarg de les properes setmanes per tot el país. El procés d’inscripció, però, segueix obert amb l’objectiu d’arribar als 100.000 voluntaris necessaris per arribar a tothom.