ARA ÉS L’HORA ja pinta de groc Poblenou del Delta

ARA ÉS L’HORA està pintant de groc aquest cap de setmana la localitat de Poblenou del Delta (Montsià) com a part de les accions de la iniciativa ‘País groc’ que pretén tenyir tots els racons del país del color de la campanya unitària pel Sí a la independència en la consulta del 9N.

L’acció, que s’ha iniciat ja avui dissabte amb la primera jornada de la pintada a Poblenou del Delta i l’acte posterior ‘El Pont d’Amposta es vesteix de groc’, permetrà tenyir un poble de cases blanques del color que la campanya ARA ÉS L’HORA vol associar a la democràcia, la consulta i la llibertat. La iniciativa és oberta a la participació de tothom i també pretén visualitzar la capacitat del treball col·lectiu com a element per a assolir les fites marcades.

Diumenge 12 d’octubre, a partir de les 9h, començarà la jornada central de la pintada amb una concentració a la Plaça de l’Ajuntament i l’acompanyament musical pels carrers durant la matinal. A les 13.30h se celebrarà l’acte principal de l’acció amb parlaments de les personalitats presents i un dinar conjunt. A les 16h es reiniciarà el procés de pintar de groc el poble amb l’objectiu de completar la iniciativa a les 19.30h.

En l’acte central de la jornada dominical, fixat per a les 13.30h, hi participaran, entre d’altres, les presidentes d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, Muriel Casals i Carme Forcadell, el músic Lluís Llach, els actors Manel Barceló, Sergi Mateu i Miquel Gelabert o els escriptors Xavier Bru de Sala, Julià de Jòdar i Roser Amills.

 

El Festival de Sitges també es tenyeix de groc

La clausura del 47 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya Sitges 2014 serà un altre dels punts d’interès de la iniciativa País groc per aquest cap de setmana amb la col·locació d’una catifa groga per la que circularan les estrelles del certamen.

IMG_2102