Milers de persones escolten més de 250 municipis amb la nova onada de la Gigaenquesta

La campanya ARA ÉS L’HORA ha tornat a mobilitzar milers de voluntaris per escoltar més de 250 municipis del país en una nova onada de la GigaenquestaSanta Coloma de Gramenet, amb més de 800 personesTerrassa, amb més de 350 oCastelldefels, amb més de 200, han estat alguns dels punts principals de la mobilització. A la ciutat vallesenca, més de 350 persones han arrencat des de la Plaça Ricard Camí la Gigaenquesta, que ha comptat amb la participació de la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, i representants dels partits favorables a la consulta, entre d’ells Josep Rull i Oriol Amorós. Casals ha afirmat que “no es pot aturar la voluntat i la il·lusió de tanta gent” i ha afegit, fent referència a Castelldefels, que “davant agressions a la democràcia responem amb més democràcia”.
I és que a Castelldefels, l’ajuntament ha volgut impedir l’acte inicial de la Gigaenquesta, consistent amb uns parlaments, al prohibir la megafonia per fer el discurs polític. L’acte s’ha dut a terme igualment, amb el discurs de la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, que ha dit que “no pot ser que un ajuntament democràtic prohibeixi que els ciutadans s’expressin” i que “digui el que digui el PP, Castelldefels també votarà el 9N; votarem tots per fer un país nou!”. Forcadell també ha dit que “abans que independentistes som demòcrates” i que “no tornarem a cedir la sobirania a ningú. El 9N decidirem el nostre futur i el decidirem nosaltres!”, ha conclòs.
Al Vallès Occidental, a més de Terrassa també ha estat el torn de Sabadell, Sant Cugat, Sentmenat, Castellbisbal, Rubí i Sant Quirze.
 IMG_6417

One comment on “Milers de persones escolten més de 250 municipis amb la nova onada de la Gigaenquesta

Els comentaris estan tancats.