Comunicat d’ARA ÉS L’HORA sobre l’actual context polític

La campanya unitària ARA ÉS L’HORA manifesta que:

  • L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural convoquen un acte massiu per la Unitat i per fer una proposta a la societat catalana el proper dia 19 d’octubre a les 12:30 hores a la plaça Catalunya, a Barcelona
  • Serà en aquest acte, on intervindran Carme Forcadell i Muriel Casals, que ARA ÉS L’HORA expressarà la seva opinió i explicarà els següents passos que durà a terme
  • Fins aleshores ambdues entitats estan escoltant l’opinió del territori i de tots els seus òrgans de direcció; i dialogant amb els agents polítics i socials per assolir una posició sòlida i reposada en un moment de tanta transcendència.
    Ara és l'hora

One comment on “Comunicat d’ARA ÉS L’HORA sobre l’actual context polític

  1. No volem un ajornament. Volem votar el 9N de la forma que sigui possible. Tots amb el President Mas. Finalment, sembla que el PP ha guanyat ja que han aconseguit trencar la unitat. Ara no toca barallar-nos!!

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.