Sabadell per la Independència viu el Sant Jordi 2015

Aquest Sant Jordi, des de Sabadell per la Independència organitzem tot un seguit d’activitats:

SONY DSCPer Sant Jordi, engalana el teu balcó!

Des de Sant Jordi fins que aconseguim la independència cal que tinguem la ciutat plena d’estelades. Els balcons i les finestres han de lluir estelades amb colors vius i llampants.

Porteu la vostra estelada vella i us en regalem una de nova! Veniu a recollir-la per Sant Jordi a la nostra parada a la pl. del Mercat. I si ens en queden, passat Sant Jordi, també us la bescanviarem al local (c. Illa, 1-3. Sabadell).

Litografia de Jordi Roca i ampolla de cava 1714 de regal SONY DSC

Aquest Sant Jordi, a la nostra parada,  us oferim en exclusiva una còpia de la litografia que ens va fer en Jordi Roca commemorant el 9NPer només 25€ us emporteu la litografia + una ampolla de cava 1714 valorada en 9,95€. A més col·laboreu fent una petita aportació a Sabadell per la Independència donant suport a les campanyes endegades.

2015 Sant Jordi_AnjiAnthony Corey Sànchez a la parada de l’ANJI

L’Assemblea Nacional de Joves independentistes, ANJI. tindrà parada també a la plaça del Mercat el dia de Sant Jordi. Vendran roses, les més oloroses i independentistes i, punts de llibre editats especialment per a l’ocasió. A més, Anthony Corey Sànchez, el noi a qui van denegar el passaport per signar amb les quatre barres, signarà la seva novel·la sobre la independència Catalunya XXI. 260 dies d’obstinació.

I alguna sorpresa més!

Us esperem a la nostra parada a la plaça del Mercat a Sabadell!