Conferència ‘Una hisenda a la catalana’, o com fer que la fiscalitat sigui un tema emocionant

Sant Cugat per la Independència (SCxI)

Dintre del cicle de conferències “Estructures d’estat vistes per Santcugatencs“, el passat dimarts 14 d’abril a les instal·lacions del Trade Center de Sant Cugat, va tenir lloc la conferència “Una hisenda a la catalana”, a càrrec del Dr. Joan Iglesias, director del programa per a la definició d’un nou model d’Administració Tributària de Catalunya.

Només començar a parlar, el conferenciant ens va advertir que la xerrada no seria pas breu. Però confiava que tinguéssim paciència per aguantar tota l’estona sentint parlar de fiscalitat i sense sortir tots corrent de la sala.

I val a dir-ho, va ser tota una sorpresa, una molt agradable sorpresa, el gran sentit de l’humor del conferenciant i, sobretot, la seva claredat, facilitat de paraula i capacitat pedagògica.

Joan Iglesias Trade Center SC

Per començar calia fixar conceptes. I el concepte més important, d’entrada, era saber què entenem per hisenda. Tots vam aprendre que la hisenda són totes…

View original post 290 more words