El 27 de juny la Motorada per la Independència omplirà el Circuit Barcelona-Catalunya amb milers de motos

El proper dissabte 27 de juny milers de motos ompliran de reivindicació i de festa el Circuit de Barcelona – Catalunya amb la celebració de la segona edició de la Motorada per la Independència. Actualment, més de 1.500 persones ja s’han inscrit a la iniciativa a través de www.motorada.cat , un ritme superior al de l’edició anterior, que va batre el rècord de motos en un circuit amb més de 6.000 vehicles de dues rodes.

La Motorada arrencarà a les 17:00 hores al Circuit, i continuarà amb una marxa cap a la Plaça de les Glòries passant per la Meridiana, en el que serà “el preludi de la Diada”, en paraules del president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez. Un cop a la Plaça de les Glòries, a les 20:00 hores començarà una festa organitzada per l’ANC del Barcelonès que comptarà amb les intervencions de l’expresidenta de l’ANC, Carme Forcadell, el president de Súmate, Eduardo Reyes, i el concert de Brams.

“Festa, civisme i reivindicació és el que ens fa ser imbatibles”, ha explicat Sànchez en roda de premsa al Museu de la Moto en referència a la Motorada i a les múltiples mobilitzacions que ha dut a terme l’Assemblea. “Estem convençuts que el dissabte 27 de juny serà una gran festa al voltant de la moto per posar-nos en marxa cap a la independència”, ha afegit Sànchez, que ha indicat que la Motorada serà el primer gran acte dels molts que es duran a terme durant les d’estiu com a prèvia de la gran mobilització de l’11S.

El responsable de la Motorada, Jaume Aragall, ha fet una crida a “tothom que li agradi anar en moto i cregui en la llibertat dels pobles que s’hi sumi”. “Que agafi l’estelada i la moto i que vingui cap al Circuit”, ha afegit. Aragall ha apel·lat també a la cerca de la llibertat, “una sensació que precisament se sent sobre una moto”. Per la seva banda, Eduardo Reyes ha explicat que el 27 de juliol “tornarem a enviar un missatge que som molts els que volem la independència de Catalunya”.

Foto1Motorada