Els candidats a la presidència del Barça signen el Compromís de país amb l’ANC, Òmnium, la Plataforma Proseleccions i la UFEC

El Barça donarà suport a les accions en favor del dret a decidir i a l’adhesió al full de ruta de les entitats de la societat civil catalana. Aquests són alguns dels punts que formen el Compromís de País, el document que aquest migdia han signat els candidats a la presidència del Barça, Josep Maria Bartomeu, Joan Laporta, Agustí Benedito i Toni Freixa, amb l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).
D’aquesta manera, sigui qui sigui el guanyador a les eleccions del proper dissabte, el FC Barcelona seguirà en consonància a les decisions del poble català, que el 27 de setembre viurà unes eleccions plebiscitàries. A més, treballarà per donar suport a les iniciatives de la societat civil en favor de la llengua i la cultura catalanes i de l’esport català i les seleccions catalanes. Les autoritats han signat el Compromís de País en un gran plafó i s’han fotografiat amb una samarreta del segon uniforme del Barça, amb les quatre barres de la bandera catalana, i el lema “Guanyarem 27S”.

 

   

One comment on “Els candidats a la presidència del Barça signen el Compromís de país amb l’ANC, Òmnium, la Plataforma Proseleccions i la UFEC

  1. Retroenllaç: laterceravia.cat – Una foto que compromete al Barça – Enric Hernàndez (El Periódico)

Els comentaris estan tancats.