L’ANC distribueix un diari sobre la viabilitat econòmica i l’Estat del benestar

Catalunya serà un país econòmicament viable? Estaran garantides les pensions i les prestacions d’atur? Són preguntes raonables a les quals l’Assemblea ha volgut donar una resposta argumentada mitjançant la publicació d’un diari gratuït que es distribuirà arreu del territori –sobretot a l’Àrea Metropolitana- i del qual se n’ha fet un tiratge de 500.000 exemplars.

Aquest és el quart diari que llença l’ANC amb la intenció de dotar d’arguments i raons el procés, centrat, en aquesta ocasió, en la viabilitat econòmica i l’estat del benestar d’una futura República Catalana.

La publicació compta amb una primera secció que vol dissipar les pors econòmiques amb declaracions de personalitats reconegudes en el camp, no totes simpatitzants amb l’independentisme.

En un segon bloc s’analitzen els beneficis derivats d’un Estat propi que controli els propis recursos i, en última instància, es presenten exemples concrets sobre ‘L’Estat que tenim’ amb lleis, pressupostos i inversions –o falta de- que perjudiquen l’estat del benestar i la qualitat de vida dels ciutadans de Catalunya.

Diari ANC Viabilitat en PDF