LINCAT, la WebApp amb preguntes i respostes sobre la independència de Catalunya

Sant Cugat per la Independència (SCxI)

El passat 10 de juliol es va fer el llançament de l’aplicació LINCAT, un joc de preguntes i respostes creat per socis de l’ANC, desenvolupat per a navegadors web i  dispositius mòbils, que té per objectiu difondre informació favorable a la independència de Catalunya. Té el suport de les principals entitats sobiranistes del país.

Amb una estructura senzilla i un contingut atractiu, posa a prova els coneixements dels usuaris en set grans àrees temàtiques, Economia, Història, Benestar, Cultura, Justícia, Marc legal i Internacional, sense pretendre, en cap moment, adoctrinar o manifestar opinions partidistes. Es tracta de mostrar la ineficàcia, discriminacions i arbitrarietats de l’Estat espanyol i alhora posar de manifest l’enorme potencial de Catalunya en tots els àmbits per esdevenir un país molt més net, pròsper i socialment just.

Des del 23 de juny cada dia s’han anat carregant tres preguntes d’un mateix tema, i així es seguirà fent…

View original post 113 more words

By nani Posted in Eines