Acte de l’Eix Oberts al món a Terrassa

Terrassa per la Independència (TxI)

image

Dins dels actes de la campanya d’estiu programats al territori la darrera setmana, Terrassa per la Independència va organitzar dissabte 18 de juliol una xerrada col·loqui a l’entorn de l’eix Oberts al Món sota el títol Present i Futur de Catalunya al Món amb la participació de Jordi Armadans, politòleg i director de la Fundació per la Pau, Jordi Batet, membre de la sectorial de l’ANC CAT_Ext i Taíza Brito, periodista brasilera establerta a Catalunya i autora de diversos blogs d’actualitat.

Esther Sancho, coordinadora de l’AT Terrassenca de l’ANC, va obrir l’acte presentant els ponents i donant la paraula a Jordi Armadans que va destacar que, tot i l’aparent poc pes internacional que podem pensar que té Catalunya en el context de les iniciatives per la Pau que es duen a terme arreu del món, a través de la seva experiència al front de diverses institucions, ha pogut constatar que…

View original post 420 more words