El proper 27 de juliol a Sant Cugat, vesteix-te de blanc i participa a la “Via Lliure cap a la República Catalana”

Sant Cugat per la Independència (SCxI)

Benvolguts, benvolgudes, prepareu-vos perquè el proper 27 de juliol, a només dos mesos del 27S, l’ANC i Òmnium de Sant Cugat organitzarem un assaig previ a la gran concentració que viurem l’11S a la Meridiana de Barcelona.

A les 8 del vespre ens trobarem a la Plaça Octavià i formarem tres punters humans gegants, tots vestits de blanc per a que destaquin els colors de les cartolines en forma de triangle que durem a sobre i que aixecarem tots junts en la mateixa direcció, tot assenyalant la “Via Lliure cap a la República Catalana”.

I en acabat hi haurà parlaments, música, coca i vi dolç.

Participeu en la formació dels tres punters humans. Iniciem a Sant Cugat la gran mobilització de l’11 de setembre. Cal que vingueu a aquesta festa! Cal que hi siguem tots!

Lloc: Plaça Octavià

Hora: dilluns 27 de juliol, a les 8 del vespre.

Podeu fer la vostra

View original post 5 more words