Més de 50.000 inscrits a la ‘Via Lliure’ en menys d’una setmana

El nombre d’inscrits a la ‘Via Lliure’que organitza l’Assemblea Nacional ja supera els 50.000. De fet, aquest matí ja eren prop de 56.000 els assistents confirmats a la Diada que enguany omplirà la Meridiana de colors i obrirà una Via cap al Parlament per a dur-hi simbòlicament els diversos eixos de debat que aquest estiu recorren el territori.

Per tal que aquest 11 de setembre la mobilització torni a ser històrica, l’Assemblea fa una crida a tothom perquè s’incrementi el ritme d’inscripcions i es facilitin les feines de previsió, “no pot faltar-hi ningú, l’hem de fer més grossa que mai”, comenta Josep Sabaté, coordinador de mobilització de l’ANC. Sabaté ha advertit que és imprescindible que “tothom s’inscrigui” a la Via Lliure per fer possible “l’èxit polític i logístic” de la gran mobilització de la Diada. Sabaté ha volgut recordar que “tenim un moment històric entre les mans i tots n’hem de ser protagonistes”.

La pàgina web per a inscriure’s és: Via Lliure
En aquesta línia, l’ANC i Òmnium organitzen avui mateix a Sant Cugat (Plaça Octavià – 20.00) un assaig per a l’11 de setembre en què es formaran tres punters humans gegants, tots vestits de blanc perquè destaquin els colors de les cartolines en forma de triangle que caldrà aixecar tots junts en la mateixa direcció, tot assenyalant la ‘Via Lliure cap a la República Catalana’. En acabat hi haurà parlaments, música, coca i vi dolç.

  

One comment on “Més de 50.000 inscrits a la ‘Via Lliure’ en menys d’una setmana

Els comentaris estan tancats.