La Cerdanya acollirà un cap de setmana ple d’actes de reflexió sobre l’Eix de la sostenibilitat

Arrenca la cinquena setmana de la Campanya d’Estiu de l’Assemblea. Durant els pròxims set dies l’ANC promourà el debat sobre Sostenibilitat en la futura República Catalana. A més dels actes arreu del territori, tothom hi podrà dir la seva mitjançant les Xarxes Socials i el hashtag #ViaSostenibilitat.

Tenint en compte que ens trobem a l’equador de la campanya dels Eixos que l’11 de setembre desembocaran a la Meridiana, algunes poblacions es comencen a preparar per la cita i assagen la formació dels punters que ompliran la ‘Via Lliure’.

Ahir dilluns (27 de juliol) ho van fer a Sant Cugat, on es van congregar a 300 persones i demà dimecres (29 de juliol) ho faran a Figueres en un acte que comptarà amb la presència del coordinador de mobilització de l’ANC, Josep Sabaté.

El cap de setmana es celebrarà l’acte central de l’Eix a la Cerdanya, amb un programa ple d’activitats que es repartiran entre Bolvir (dissabte) i Puigcerdà (diumenge). El president de l’Assemblea, Jordi Sànchez, hi serà present per fer la cloenda de la jornada.

D’entre els actes organitzats en destaquem la taula rodona (dissabte 18.00) en què es debatrà sobre la ‘Sostenibilitat energètica en una Catalunya independent’, moderada per Josep Mª Piguillem, que comptarà amb les intervencions de Pep Puig i Montserrat Marta.

També hi haurà una part lúdico-festiva amb una botifarrada, una arrossada i una marxa popular sostenible. Dissabte, la música anirà a càrrec de Brams, Blaumut i Bonobo en el marc del Festival B, mentre que diumenge serà el torn del Duo Vol de jazz. La festa acabarà amb la formació d’un punter humà gegant.

Acte a Sant Cugat del dia 27