Ara és l’Hora intensifica la crida a omplir del tram 3 al 91 de la Via Lliure

Ara és l’Hora continua intensificant la crida per tal d’incrementar el ritme d’inscripcions a la Via Lliure a la República Catalana, amb la que pretén desbordar la Meridiana el proper Onze de Setembre. Una mobilització imprescindible per generar una onada que condueixi a una victòria de l’independentisme el 27 de setembre. 

En aquest sentit, l’ANC ha publicat avui el vídeo “L’11S volem cap al país nou”, un espot que fa una crida directa a omplir del tram 3 al 91, on hi ha la major part de zones amb menor ocupació de la Meridiana. Les inscripcions a www.via.assemblea.catsón imprescindibles per garantir no només l’èxit polític de la Via Lliure, sinó també logístic, per fer realitat el mosaic de la República Catalana.

Milers de persones a Lloret

La campanya d’estiu de l’Assemblea continua i aquest dissabte Lloret va ser l’escenari de l’acte central de l’eix d’Innovació. L’acte va comptar amb la presència de milers de persones al llarg del dia i, en els discursos finals, el president de l’Assemblea, Jordi Sànchez, va recordar que només l’èxit de l’11S garanteix guanyar el 27S i que, per això, els catalans encaren la “Diada més transcendental” dels darrers anys. Sànchez va indicar també que el 27 de setembre caldrà escollir entre “independència o decadència”. “Cadascú de nosaltres podem ajudar a resoldre dubtes per tenir un país millor”, ha conclòs.

ViaLliure11S Lloret22082015(2)

1 comments on “Ara és l’Hora intensifica la crida a omplir del tram 3 al 91 de la Via Lliure

Els comentaris estan tancats.