4 de setembre, marxa de torxes a Terrassa

El 4 de setembre es farà la Marxa de Torxes en homenatge als terrassencs que varen resistir i sofrir l’atac i assassinats de les tropes borbòniques de Felip V els dies 3,4 i 5 de setembre de 1713.

Davant les previsions que indiquen moltes possibilitats de pluja a l’hora que ha de celebrar-se la Marxa de Torxes, us informem que la Comissió 4 de setembre de 1713 ha decidit modificar el seu recorregut, amb dues possibilitats diferents segons la situació climatològica:

  • Situació meteorològica tranquil·la, sense pluja a les 20:00h. En aquest cas, la sortida seria igualment de Plaça Vella, però finalitzaria a la Plaça del Vapor Ventalló: Plaça Vella – Font Vella – Passeig – Sant Cristòfol – Sant Pau – Cardaire – Sant Pere – La Rasa – Pl. Vapor Ventalló
  • Situació meteorològica complicada, amb pluja a les 20:00h. Concentració de torxes i actuacions a la Plaça del Vapor Ventalló.

Voluntaris de l’organització romandran a la Pl. Vella per informar del canvi als assistents. Començarà a les 8 del vespre del 4 de setembre amb l’animació del Ball de Serrallonga, El Drac Baluk Astharot, Bastoners de l’Antic Poble de Sant Pere, Grallers i Tabalers i Terrassa Ciutat Coral. El fotògraf i Terrassenc de l’Any, Rafael Aróztegui, clourà l’acte amb la lectura del pregó

Captura de pantalla 2015-09-03 a les 1.42.44

One comment on “4 de setembre, marxa de torxes a Terrassa

Els comentaris estan tancats.