L’Assemblea presenta una pàgina amb tota la informació de mobilitat per anar a la Via Lliure

L’ANC ha recollit dins la pàgina de la ‘Via Lliure’: http://via.assemblea.cat una secció amb tota la informació necessària per a arribar a la Meridiana l’11 de setembre. La pàgina neix amb la intenció de facilitar la mobilitat i garantir la presència a la Diada més decisiva de tothom qui vulgui ser-hi.

MOU-TE PER LA VIAhttps://via.assemblea.cat/cat/via-lliure/mobilitat

A la pàgina s’hi pot trobar tota la informació sobre els serveis, rutes i horaris dels transports públics d’aquell dia, i consells pràctics sobre els accessos per a vehicles privats i punts d’aparcament. Fins i tot, es pot seleccionar el tram a on es vol anar per a obtenir instruccions concretes sobre com arribar-hi de la manera més còmode i efectiva.

https://via.assemblea.cat/cat/via-lliure/com-arribar-al-meu-tram

Un altre dels elements importants d’aquesta pàgina és l’existència d’un espai interactiu en el qual els assistents poden posar-se d’acord per a compartir vehicles privats i desplaçar-se plegats a la ‘Via Lliure’ des dels diversos punts del territori.

Captura de pantalla 2015-09-03 a les 19.53.41

4 comments on “L’Assemblea presenta una pàgina amb tota la informació de mobilitat per anar a la Via Lliure

 1. Bona tarda
  tinc un oncle de 77 anys i amb problemes de movilitat, va amb una cadira de rodes.
  Està amb una residència a Llinars i ell a d’anar a votar a Cardedeu.
  On em puc informar per pugui exercir el seu vot.
  Entre tots hem de sumar volts Junts pel Si !!!

  Moltes gràcies.

  M'agrada

 2. Retroenllaç: Guia per inscriure’s a la Via Lliure des del Vallès Occidental | Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Els comentaris estan tancats.