El Secretariat es reuneix per encarar la ‘Via Lliure’

Els 75 membres del Secretariat Nacional de l’Assemblea Catalana s’han reunit avui de manera ordiària a Santa Coloma de Gramenet, quan només falten 5 dies per a l’11 de setembre que està cridat a ser “el més decisiu de la nostra història”, en paraules de Jordi Sànchez, president de l’ANC.

La reunió de treball ha estat centrada en sumar energies i concentrar esforços per assegurar que la ‘Via Lliure’ de la Meridiana és un èxit absolut i una onada imparable d’il·lusió col·lectiva, que desemboca al Parlament. En aquest sentit, s’ha volgut enfocar tot el treball que s’està duent a terme de cara a la crida que ahir divendres es va fer pública: aconseguir 125.000 inscrits als primers trams en una sola setmana.

També per les xarxes socials s’ha fet córrer la crida amb el hashtag #Via125mil que, recordem, està centrada en aconseguir que les inscripcions que es facin d’aquí a la celebració de la Diada, es concentrin entre els primers trams, de Glòries en amunt, ja que és l’única manera de fer realitat el tsunami de colors que s’està organitzant i de generar “el mosaïc més gran del món”, segons el mateix Sànchez. 

En la reunió s’ha deixat clar que per a remarcar el caràcter democràtic i de base de la mobilització, és important seguir treballant per recordar a tothom que “la responsabilitat de que la ‘Via Lliure’ sigui un èxit és col·lectiva i, això vol dir, de tots i cadascún de nosaltres; només si ho fem entre tots, construirem la nova República Catalana”, ha explicat Josep Sabaté, coordinador de mobilització de l’Assemblea.

GPS_8111