L’Assemblea es fa present a la Meridiana

Les diverses Assemblees Territorials del Barcelonès han canviat les seves ubicacions habituals i s’han començat a concentrar a la Meridiana. L’objectiu d’aquesta campanya intensiva que s’ha anomenat #HolaMeridiana i que també es pot seguir per les xarxes socials, és informar in situ als veïns de l’Avinguda sobre la mobilització que s’hi durà a terme el pròxim 11 de setembre.

Quan només falten 6 dies per omplir la Meridiana de colors i convertir-la en un tsunami imparable de la voluntat popular, l’ANC vol, d’una banda, informar els veïns tant dels aspectes logístics que s’hauran de tenir en compte durant la Diada, com dels beneficis d’una futura República Catalana i, de l’altra, demanar el seu suport i col·laboració per tal que la ‘Via Lliure’ sigui un èxit. 

Per tal de fer possible aquesta tasca és imprescindible l’esforç i la dedicació dels milers de voluntaris que, amb la seva feina del dia a dia garanteixen l’èxit de les diverses accions i mobilitzacions i, alhora, defineixen el caràcter transversal i popular de l’Assemblea.

A banda de saludar als veïns, la campanya està destinada a aconseguir, entre d’altres, punts de corrent i megafonia o balcons per a penjar-hi banderes i fotografiar la mobilització. Sense l’ajuda dels veïns seria impossible que la mobilització funcionés, de la mateixa manera que tampoc seria possible sense la implicació de tothom i per això L’Assemblea recorda que és molt important la gent es responsabilitzi que la ‘Via Lliure’ es converteixi en un mosaic gegant i per això demana que s’inscriguin als trams que encara tenen baixa ocupació

812813934_34337.

One comment on “L’Assemblea es fa present a la Meridiana

Els comentaris estan tancats.