Veïns de l’Hospitalet i altres poblacions s’emporten trossos de la Meridiana a casa

El repte d’aconseguir 125.000 inscrits als trams del nord de la Meridiana està present i, per això, l’Assemblea Nacional segueix impulsant iniciatives per a transmetre a la població la importància d’anar a la ‘Via Lliure’ i apuntar-s’hi http://via.assemblea.cat amb l’objectiu de garantir la distribució homogènia a tots els trams i assegurar així que, l’11 de setembre, convertim la Meridiana en una onada de colors imparable.

Aquest dissabte al matí, l’ANC va col·locar a diversos punts del territori (Badalona, Sant Cugat, l’Hospitalet, Barcelona, Vic, Granollers i Sant Celoni) uns plafons amb una reproducció de l’enrajolat de la Meridiana que els vianants podien arrencar i endur-se. Sota el lema ‘Guarda’t un lloc per a la història’, aquests plafons amagaven premi i, alguns dels qui van voler guardar-se aquest pòster per la història, van aconseguir un lot per anar a la ‘Via Lliure’ de franc.

Amb aquesta acció l’Assemblea vol remarcar la transcendència històrica del moment que vivim, alhora que fa present la Meridiana en l’imaginari col·lectiu. També es vol llençar un missatge apel·lant a la responsabilitat individual que tenim com a ciutadans per a fer que la Meridiana s’ompli.

COIfd8RWwAAIt-F

One comment on “Veïns de l’Hospitalet i altres poblacions s’emporten trossos de la Meridiana a casa

Els comentaris estan tancats.