Les Fonts es mou a favor de l’escola catalana pública i de qualitat

L’acte organitzat per Sant Quirze per la Independència va tenir un espectacle infantil de Rah-mon Roma i una actuació musical de La Corranda per acabar.

Enmig hi va haver la passejada dels gegants de les Fonts, que va incloure la inauguració del mural que s’havia pintat a l’exterior de l’escola Pilarín Bayés, També es van fer els parlaments de David Sánchez, director del Pilarín, Xavier Olivella, de la junta de la Federació de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya, de Gloria Diez, professora d’institut durant 36 anys i de l’alcaldessa de Sant Quirze, Elisabeth Oliveras. Per part de Sant Quirze per la Independència es va llegir les bases de Gramenet que donen els fonaments de l’ensenyament i la cultura a la futura República Catalana.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.