Partal exposa a Sant Quirze els passos que seguirà el govern si guanyen les forces independentistes

Més de 80 persones van seguir amb atenció la presentació del llibre “9N desclassificat” que el seu autor, Vicent Partal va fer a la Patronal. 
El director de VilaWeb va mostrar-se refiat de la victòria del partidaris de la independència el 27S. De tota manera, va recomanar tranquil·litat i confiança en cas que aparegui alguna notícia generada pel govern espanyol que pretengui alterar els resultats. “Si hi ha base autèntica i no és cap mentida, com han fet els últims cops, ho resoldrem dins la República Catalana” ha dit Vicent Partal. 
També ha donat exemples dels passos fets en altres processos d’independència europeus. Vicent Partal ha respost a les preguntes que feien els assistents. 
Segons el periodista valèncià, en el període de 18 mesos, si guanyen les candidatures independentistes, el govern anirà fent lleis que desconnectaran la capacitat de l’estat espanyol de governar a Catalunya i les assumirà la Generalitat. 

La seguretat que la Unió Europea no deixarà que Catalunya en surti va ser també un altre dels temes tractats.