L’Assemblea fa una crida a implicar-se a fons en l’acollida de refugiats al nostre país

L’Assemblea Nacional Catalana ha participat avui dissabte 19 de març en la manifestació convocada per la plataforma ‘Unitat contra el feixisme i el racisme’, emmarcada en les jornades internacionals contra el feixisme, el racisme i la islamofòbia impulsades per moviments unitaris arreu d’Europa, sota el lema: La solidaritat és la tendresa dels pobles, units contra el Racisme #RefugeesWelcome per defensar un model de país inclusiu, democràtc, lliure i socialment just.
En el manifest ‘Trenquem la reixa‘, l’ANC manifesta la solidaritat amb les persones que arriben a Europa amb l’esperança de construir la seva vida fugint de la guerra que els ha foragitat de casa seva i fa una crida a la societat catalana a mobilitzar-se contra aquesta barbàrie implicant-se a fons per tal que les insttucions, enttats i ajuntaments catalans desenvolupin i duguin a terme accions que facin possible l’acollida al nostre país.
Nou full de ruta

Com a moviment aglutnador i transversal que és, l’ANC està dedicant aquestes setmanes a desplegar la campanya ‘Endavant República’ pel territori. A nivell intern, les propostes d’accions i línies generals d’actuació per als diferents escenaris que es plantegen a partr d’ara s’han donat a conèixer als socis, que defniran i decidiran el nou full de ruta de l’enttat per al 2016-17 en l’Assemblea General Ordinària del pròxim 17 d’abril que se celebrarà a Manresa.  

One comment on “L’Assemblea fa una crida a implicar-se a fons en l’acollida de refugiats al nostre país

Els comentaris estan tancats.