L’Assemblea s’implica en els talls de l’N-340 per denunciar el dèfcit d’inversió en infraestructures

L’Assemblea Nacional Catalana s’ha sumat aquest dissabte 19 de març al mat en els talls de la carretera N-340, dirigits a exigir al Ministeri de Foment la gratuïtat de l’autopista AP7 com a solució per posar f al degoteig constant d’accidents, molts dels quals amb víctmes mortals.
D’acord amb el posicionament fet públic anteriorment, l’ANC denuncia enèrgicament l’Estat espanyol per l’absoluta manca d’inversions en infraestructures i dóna suport als alcaldes i associacions de veïns que impulsen els talls amb la fnalitat d’exigir la gratuïtat immediata de l’autopista AP7 com a solució per resoldre de manera ràpida i efectva el drama dels accidents que es produeixen constantment a l’N-340.  

One comment on “L’Assemblea s’implica en els talls de l’N-340 per denunciar el dèfcit d’inversió en infraestructures

Els comentaris estan tancats.