El Secretariat de l’ANC acorda consultar als associats sobre la convocatòria d’un Referèndum d’independència

La darrera setmana ha suposat un punt d’inflexió en el procés d’independència. Aquest passat dimecres els partits polítics no han estat capaços de mantenir la unitat que sempre els hem reclamat, de manera que l’acord de governabilitat pactat al gener de 2016 queda en entredit.
Per l’ANC, el full de ruta que va sortir de les eleccions del 27 de setembre ha quedat manifestament erosionat. Per això, proposem avançar cap a la convocatòria d’un referèndum d’independència, la via més democràtica, legítima i efectiva per arribar a la proclamació de la República Catalana, recuperant la iniciativa política de la majoria independentista i finalitzant el procés.

Si la resposta a la consulta és positiva, l’ANC proposarà i exigirà al Govern i al Parlament, la celebració d’un referèndum amb resposta binària sobre una pregunta clara en relació a la independència de Catalunya. El poble de Catalunya haurà de decidir, sobiranament, el seu futur polític. D’acord amb aquest plantejament, el resultat del referèndum ha d’implicar, en cas de victòria del Si, la declaració immediata d’independència.

Ha arribat el moment de tornar el lideratge del procés a la societat. Hem de ser novament les entitats socials sobiranistes, les que exigim als partits polítics les actuacions necessàries per superar les seves diferències i culminar el procés sobiranista.

Endavant República Catalana!

Secretariat Nacional

img_4423-10

3 comments on “El Secretariat de l’ANC acorda consultar als associats sobre la convocatòria d’un Referèndum d’independència

 1. Si ara fem un referèndum el perdrem. Ademes ningú ens garanteix sigui legal.
  No fem el joc a la Cup. Prefereixo es convoqui una gran manifestació, a favor de l’independència. Que sàpiguen que seguim andavant. I que farem el referèndum al final del full de ruta. Que res ens pararà, encarà que triguem una mica més.

  M'agrada

 2. Podemos està creant mes ilusiò que nosaltres, si fem un Referendum el perderem. Lo que demanen els unionistes de esquerreres es precisament axò. Declarem demà la Independencia del contrari la em perdut.

  Date: Sat, 11 Jun 2016 19:05:05 +0000 To: meng1910@hotmail.com

  M'agrada

 3. Us ho heu pensat be?
  O li esteu fent el joc a la CUP?
  Cada cosa al seu temps o ens estimbarem pel cami.
  Recordem que no arribem al 50%.

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.