Santa Coloma acull l’últim acte de la Campanya d’Estiu de l’ANC, dedicat a la Cultura i l’Educació

El pròxim diumenge dia 6 de setembre es celebrarà l’acte nacional de la “Via Lliure a la cultura i a l’educació” (de 17:30 a 21:00 hores al Parc dels Pins (antic Motocròs) de Santa Coloma de Gramenet) organitzat per l’ANC sobre l’eix Per l’educació i la cultura a la República Catalana.

En aquest acte l’ANC farà un homenatge al Programa d’Immersió Lingüística que començà a la ciutat de Santa Coloma en el curs 1983-1984 i presentarà el Manifest Bases de Gramenet per a l’Educació i la Cultura.

També comptarem amb la presència del president de l’Assemblea Nacional Catalana Jordi Sànchez i de Gabriel Rufián, membre del Secretariat Nacional de l’ANC i de Súmate.

Tot acompanyat del ritme rumber de Landry el Rumbero, Peret Reyes i la companyia de l’actor Jordi Martínez (Kubala per als amics). Durant tot l’acte hi haurà diferents activitats per a grans i petits.

810615289_154374

2 comments on “Santa Coloma acull l’últim acte de la Campanya d’Estiu de l’ANC, dedicat a la Cultura i l’Educació

Els comentaris estan tancats.