Escrit d’agraïment de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez als assistents a l’11 de Setembre

Ahir vam tornar a fer bategar tot el país!
Hem demostrat novament al món que som un poble unit, pacífic i perseverant en la nostra lluita: construir una nova República!

Després de l’èxit d’aquest Onze de Setembre estem convençuts que avui som més a prop que ahir d’aconseguir el nostre somni! Gràcies Narcís Noguera, per formar part d’aquesta història que construïm entre tots.

 Gràcies!

Estem a punt per un país nou i a punt per tots els reptes que vinguin a partir d’ara.

Comptem amb tu!

Jordi Cuixart
president d’Òmnium Cultural

Jordi Sànchez
president de l’Assemblea Nacional Catalana

One comment on “Escrit d’agraïment de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez als assistents a l’11 de Setembre

  1. Somhi a per feeine. Salutaciòns.

    ________________________________ De: “Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL” Enviado: lunes, 12 de septiembre de 2016 15:45 Para: meng1910@hotmail.com Asunto: [New post] Escrit d’agraïment de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez als assistents a l’11 de Setembre

    nani posted: “Ahir vam tornar a fer bategar tot el país! Hem demostrat novament al món que som un poble unit, pacífic i perseverant en la nostra lluita: construir una nova República! Després de l’èxit d’aquest Onze de Setembre estem convençuts que avui som més a prop “

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.