El dilluns 27, el Vallès Occidental se suma a les concentracions en suport a Francesc Homs

Actualitzat el 25 de febrer 

Aquestes són les mobilitzacions previstes al Vallès Occidental pel dilluns 27 de febrer.

 • Bellaterra: Convoquen a les 19:30  davant la Subdelegació del govern espanyol a Barcelona, a la cruïlla dels carrers de Mallorca i Llúria de Barcelona. Per anar-hi, la cita és a les 18:15 a l’estació dels FGC.
 • Castellar del Vallès: 20:00 davant l’Ajuntament
 • Palau-solità i Plegamans: 20:00 davant l’Ajuntament
 • Sabadell: 20:00 a la plaça Sant Roc
 • Sant Cugat del Vallès: 19:30  es desplaçaran davant la Subdelegació del govern espanyol a Barcelona
 • Sant Quirze del Vallès: 20:00 davant l’Ajuntament
 • Terrassa: 19:30 davant l’Ajuntament
 • Ullastrell: 20:00 davant l’Ajuntament

—-

El judici contra l’exconseller Francesc Homs per la seva honorable contribució al 9N començarà el dilluns 27 de febrer al Tribunal Suprem, a Madrid. L’Assemblea Nacional Catalana convoca concentracions de solidaritat el mateix dilluns a les 19.30 h davant les delegacions provincials del Govern espanyol a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. L’Assemblea Territorial de Taradell, poble natal de Francesc Homs, i la regió preparen també una concentració, que podria ser de les més multitudinàries. L’agenda del web de l’Assemblea procurarà informar del conjunt de concentracions.
També n’hi haurà una a la capital espanyola, que convocarà l’ANC Madrid. Confiem que tindrà repercussió en els mitjans de comunicació i tornarà a deixar en evidència l’Estat espanyol, instigador d’aquest monòleg judicial indefensable.

Com sempre, l’Assemblea es posa reptes a aconseguir, que, gràcies a tots vosaltres, superem amb facilitat. Això ens dona força i seguretat: som un poble ferm, seriós i incansable, i lluitarem contra tots els entrebancs que se’ns posin davant.


3 comments on “El dilluns 27, el Vallès Occidental se suma a les concentracions en suport a Francesc Homs

 1. Retroenllaç: Les entitats acompanyaran Francesc Homs a declarar al Tribunal Suprem | Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

 2. Gràcies.

  ________________________________
  De: Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL
  Enviado: jueves, 23 de febrero de 2017 18:05
  Para: meng1910@hotmail.com
  Asunto: [New post] El dilluns 27, el Vallès Occidental se suma a les concentracions en suport a Francesc Homs

  nani posted: “Aquestes són les concentracions previstes al Vallès Occidental pel dilluns 27 de febrer. Castellar del Vallès: 20:00 davant l’Ajuntament Palau-solità i Plegamans: 20:00 davant l’Ajuntament Sant Cugat del Vallès: 19:30 és despla”

  M'agrada

 3. Tinc una idea, passem al atac, el que estigui interessat que m’escrigui i la comentem, per veure si creu que la podem tira endavant.

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.