El 8 i 12 de maig acompanyarem els membres de la mesa del Parlament al TSJC

L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis convoquen a l’acompanyament de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i dels membres de la mesa Lluís Corominas, Anna Simó, Ramona Barrufet i Joan Josep Nuet.
Els cinc càrrecs estan investigats per desobediència i prevaricació per permetre un debat sobre el referèndum al Parlament.

Les entitats convoquen els ciutadans els dies 8 i 12 de maig a les 8:30 h davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, al Passeig de Lluís Companys de Barcelona. La tercera sessió, el 12 de juny, es convocarà més endavant.

One comment on “El 8 i 12 de maig acompanyarem els membres de la mesa del Parlament al TSJC

  1. Retroenllaç: Aquests són els autocars que sortiran des del Vallès Occidental per acompanyar els membres del Parlament encausats al TSJC | Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Els comentaris estan tancats.