La Diada del Sí frega els 400.000 inscrits

Els epicentres de la Diada de demà ja comencen a vestir-se de gala. Desenes d’operaris i tècnics treballaran perquè demà tot funcioni correctament i es pugui seguir la Diada arreu del món. Els mitjans de comunicación també comencen a ocupar els seus espais.

Una trentena d’operaris s’hi han posat a les 8 del matí a Plaça Catalunya amb la construcció de l’escenari principal. Aquesta tarda s’hi instal·larà una pantalla ben gran que permetrà emetre imatges durant els parlaments. A mig matí, a més, ja es podien apreciar algunes de les plataformes que acolliran mitjans,  premsa i l’innovador sistema amb quatre escenaris mòbils. La previsió és que aquest vespre ja estigui la major part de la logística finalitzada.

A la cruïlla entre Passeig de Gràcia i Aragó també s’hi pot entreveure moviment. Des de mig matí ja hi ha operaris muntant les estructures que permetran acollir fotògrafs i càmeres de televisió. En total, n’hi haurà dues, d’uns cinc metres d’alçada però que, en cas de necessitat, es podran elevar més. També s’hi poden apreciar ja alguns grans altaveus que s’aniran instal·lant per permetre que tothom pugui seguir la mobilització en directe.

5de5d9cf-631a-4306-ba2f-d0d236c5de9b.jpg