Catalunya vota Sí

Aquest matí moltes ciutadanes i molts ciutadans s’han llevat ben d’hora per anar a votar al Referèndum sobre la independència de Catalunya. Més de 5,3 milions de Catalans estan cridats a anar a votar a més de 2.000 col·legis. Uns 5.000 membres de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) són apoderats per vetllar pel correcte funcionament.
Des de l’ANC hem activat la primera pàgina del dia: catvotasi.cat. La pàgina ofereix fotos de la votació amb la localització a tot el territori. El hashtag que utilitzarem avui és #CATvotaSí .

Seguiment de la jornada electoral

Diverses poblacions preparen pantalles gegants per fer un seguiment de la jornada electoral. Són el cas de ciutats com Vic (20 h, Plaça Major), Girona (Plaça Lleó) o Tarragona (22 h, Plaça de la Font), entre d’altres. A més, a la plaça Catalunya de Barcelona s’ha previst una festa de celebració, també amb una pantalla gegant, on es podrà seguir la nit electoral.