Dissabte, 15 de setembre, a Sabadell, acte en suport a Carme Forcadell

En el marc de la campanya #FreeForcadell per reclamar la llibertat de la que va ser presidenta del Parlament de Catalunya i, per extensió, la de tots els presos i el retorn de les  persones exiliades, s’ha organitzat un acte que es farà el dissabte, 15 de setembre de 2018, a partir de 2/4 de 6 de la tarda, a la plaça del Dr. Robert.

Aquest acte ja havia estat programat per al mes de juliol però es va haver de cancel·lar per previsió de pluja.

Encara no us podem avançar els noms dels participants, però sí que hi haurà activitats infantils, actuacions musicals i parlaments de personalitats del món de la cultura, la política i la societat civil. Per estar informats, seguiu els comptes de Twitter  de SbDxI-ANC, d’Òmnium Sabadell, i de FreeForcadell , i a mesura que anem tenint més informació, l’afegirem a aquesta pàgina.

Participació ciutadana

  • Hi ha una iniciativa ciutadana que s’està autorganitzant, per fer en el marc d’aquest acte, una intervenció molt senzilla però potent, i necessiten ser molta gent. Si esteu interessats en participar-hi, es trobaran el dijous, 13 de setembre, a les 7 del vespre, al local del Consell de Joves (c. d’Emprius, 7).
  • També si voleu podeu col·laborar amb l’organització logística de l’acte: instal·lar escenari, servei d’ordre, etc… Només cal que ens ho feu saber al correu voluntaris@sbdxi.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Us animem a incorporar-vos a aquesta iniciativa!

Recordeu:

  • Dissabte, 15 de setembre del 2018
  • Plaça del Dr Robert, Sabadell (vegeu mapa)
  • A partir de 2/4 de 6 de la tarda

Entrada gratuïta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.